Klanten

Hieronder kunt u lezen wat een aantal tevreden klanten dachten over de diensten van Kelly Keuninckx Translations.

Nevlynn Janssen (vertalen o.a. website Yenlo)
Na het lezen van de advertentie en het bekijken van de website besloten om een proefvertaling aan te vragen. Ze reageerde snel en de vertaling was boven verwachting goed (Engelse ICT termen werden niet vertaald). Zij heeft met deze opdracht de complete website mogen vertalen. Ze is accuraat, snel en biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding. Toekomstige vertalingen laat ik ook door haar doen.

Marcel Pordon (vertalen+redigeren beschrijvingen games in admin system – Youdagames)
Sins begin augustus werken we vanuit Youdagames met Kelly voor zowel de Engelse vertalingen als het redigeren van Nederlandse teksten. De kwaliteit is zeer goed en de snelheid waarmee Kelly zowel grote als kleine opdrachten uitvoert is erg hoog en ze komt altijd deadlines na. En last but not least, de tarieven zijn zeer, zeer schappelijk (niet te vergelijken met een bureau). Kortom, we zullen Kelly bij komende opdrachten blijven inschakelen.

Jasper Fortuin (redigeren CV LinkedIn)
Super ervaring gehad met Kelly. Ze reageert snel op vragen, is goedkoop en zeer accuraat! Het is plezierig om met haar te werken. Keep up the good work (en ik hoop dat ik het goed heb geschreven, want dat is meer haar specialiteit:-).

Martijn (vertalen website Etan International)
Via marktplaats heb ik Kelly Keuninckx gevonden. Ze reageerde snel en was bereid om op locatie te komen werken. Ze heeft hier diverse dagen doorgebracht en onze website vertaald. Ze werkt snel en nauwkeurig. Verder is ze thuis in de opbouw van websites, wat voor ons heel prettig werkte.

Wesley Botman (vertalen verhuurbrochure JLG Real Estate)
Voor de informatiebrochure voor verhuren van een woning heeft Kelly de Engelse vertaling verzorgd. Dik in orde en erg snel!

Daniƫlle van der Zande (redigeren scriptie)
Kelly heeft mij geholpen met het corrigeren van een groot aantal pagina’s aan Engelse tekst. Hierdoor heb ik langere tijd intensief contact met haar onderhouden. Kelly werkt snel, komt alle afspraken na en stelt zich erg flexibel op. Daarnaast is de kwaliteit van het geleverde werk uitstekend. Kortom; ik ben erg tevreden met al het werk wat Kelly voor mij heeft gedaan! Mocht ik in de toekomst weer vertaal of redigeer opdrachten hebben zou ik haar zeker weer inschakelen.

Ed Bussemaker (vertalen sollicitatiebrief + nakijken CV)
Kelly heeft uitstekend vertaalwerk voor mij geleverd. De afhandeling ging zeer vlot en acuraat en dat voor een laag tarief. Zal er zeker vaker gebruik van maken. Kelly hartelijke dank.

Hugo Goedhart (vertalen scriptie)
Ondanks het vele werk wat Kelly al in behandeling had is ze er in geslaagd een goed stuk werk af te leveren. Kelly is flexibel en komt de afspraken na. Bovendien een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Jeroen P. (vertalen CV + motivatiebrief)
Ondanks Koninginnedag heeft Kelly Keuninckx hard voor mij gewerkt. Ik ben erg blij met het snelle resultaat! De vertaling NL naar EN heeft mij dagen ploeteren bespaard. Voor toekomstige vertalingen zal ik zeker weer contact met u opnemen.

I. Hoeben (vertalen werkstuk)
Ik heb Kelly Keuninckx op marktplaats gevonden en ben vervolgens op haar website gaan kijken. Daarop heb ik haar gevraagd een Engelse vertaling te doen voor een werkstuk. Ze was heel snel met reageren. Het eindresultaat mocht er ook wezen! Ik zal haar zeker bij iedereen aanbevelen.

“Miss Theresa 2000” (vertalen verschillende teksten)
Ik heb zeer goede ervaring met Kelly. Ze heeft voor mij een aantal opdrachten vertaald en ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Wat ook een groot pluspunt is is het snelle en persoonlijke contact met haar. Kortom, ik raad u Kelly van harte aan!

Lisette Durinck (vertaling teksten website)
Ik sluit me aan bij de positieve reacties van hierboven. Ze is erg snel en de vertaalde teksten zijn naar volle tevredenheid. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding inderdaad goed.

* * *